Results 1 to 10 of 10

Thread: Landline phone / wired Internet in Bavaro - TRICOM

  1. #1
    Regular
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    70
    Post Thanks / Like

    Default Landline phone / wired Internet in Bavaro - TRICOM

    Wondering if anyone has wired internet / landline with Tricom and quality / reliablity.
    I am hoping that it would be an inprovement from my present cell phone / orange dongle set-up.
    I know that tricom offers various internet speeds and am thinking that 2mb might be good enough to upload files, etc.
    Thanks for any input.

  2. #2
    Gold
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,359
    Post Thanks / Like

    Default

    Tricom is only wireless. I use 2 of them, mostly without problem. Orange offers a similar solution called "flybox" but with monthly cap in two versions: 10 GB and 25 GB.

    If you want landline there is only Codetel available.

  3. #3
    Regular
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    70
    Post Thanks / Like

    Default

    Thanks caribmike!

  4. #4
    Regular
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    70
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by caribmike View Post
    Tricom is only wireless. I use 2 of them, mostly without problem. Orange offers a similar solution called "flybox" but with monthly cap in two versions: 10 GB and 25 GB.

    If you want landline there is only Codetel available.
    With Codetel I can got a phone landline but how about wired internet in Bavaro?

  5. #5
    Gold
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,359
    Post Thanks / Like

    Default

    Codetel is the only option here for wired Internet and landline, all others are wireless.

  6. #6
    Gold
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    8,218
    Post Thanks / Like

    Default

    If you have Internet with Claro with a landline it comes with wireless also. Just make sure you put a code in so no one else can use it.

  7. #7
    Regular
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    70
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by SKY View Post
    If you have Internet with Claro with a landline it comes with wireless also. Just make sure you put a code in so no one else can use it.
    So, with Codetel/Claro internet comes through the phone line and includes a wireless router?

  8. #8
    Gold
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    8,218
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by every3monthpuntacana View Post
    So, with Codetel/Claro internet comes through the phone line and includes a wireless router?
    Yes that is correct.

    You can also get a plan that includes cable TV. For about 3,000 rd per month, all tax included you get TV, internet, and landline phone. Take the 1.5 megs plan and you should download at about 2.4 and uload at about 1 meg. Where are you in Bavaro?

  9. #9
    Regular
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    70
    Post Thanks / Like

    Default

    [QUOTE=SKY;1025527]Yes that is correct.

    You can also get a plan that includes cable TV. For about 3,000 rd per month, all tax included you get TV, internet, and landline phone. Take the 1.5 megs plan and you should download at about 2.4 and uload at about 1 meg. Where are you in Bavaro?[/QUOTE

    Thanks Sky, that's probably what I'll do; I am in Cortecito and have prepaid TV with Siver Cable until April of next year, so for now I will go with Codetel's phone / internet.

  10. #10
    Gold
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    8,218
    Post Thanks / Like

    Default

    I have a friend that lives in that area and he has it, but not all residences there are wired for it. You would have to check with the Claro office in Veron.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •