Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Regular
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    38
    Post Thanks / Like

    Default Can I use my HTC Evo in DR??

    Does anyone know, can I use my HTC Evo in DR? Can I get it unlocked in DR and get it hooked up with a DR cell provider? I've heard about it being able to be done with iPhone's but what about the Evo?? Thanks!

  2. #2
    Bronze
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,564
    Post Thanks / Like

    Default

    If it's the GSM version; yes. If it's the CDMA version, then it's not worth it, unless you're staying in DR

  3. #3
    Regular
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    38
    Post Thanks / Like

    Default

    Im sorry I dont know what GSM and CDMA mean... how can I find out which version I use? I live in the US... I dont know if that helps... and Yes I will be staying in DR.

  4. #4
    The Way Life Should Be...
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    1,677
    Post Thanks / Like

    Default

    Does your phone use a SIM card? If so it is GSM. The other thing looks like a complete re-program, which is probably why it is not worth it unless it is for longterm

  5. #5
    Regular
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    38
    Post Thanks / Like

    Default

    Ohhh ok! I understand.. thanks everyone!

  6. #6
    Silver
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3,060
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by Hipocrito Mejia View Post
    If it's the GSM version; yes. If it's the CDMA version, then it's not worth it, unless you're staying in DR
    HTC Evo is CDMA only. And Claro carries it so it is doable, although you can get better rates with Orange. To answer the OP question, yes it is doable.

  7. #7
    Bronze
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,564
    Post Thanks / Like

    Default

    There's also a GSM version of the HTC EVO.

  8. #8
    Silver
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3,060
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by Hipocrito Mejia View Post
    There's also a GSM version of the HTC EVO.
    Link please?

  9. #9
    Bronze
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,564
    Post Thanks / Like

    Default

    HTC - Products - HTC EVO 3D

    Non-branded GSM version of regular HTC EVO (non-3D) has also been available in Europe and Asia for quite some time.

  10. #10
    Regular
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    39
    Post Thanks / Like

    Default

    I have used my EVO in DR many times. Need to activate international roaming with Sprint. Works for calls and text and data. But price for calls, text and data can be expensive. Can use wifi for data for no charge from Sprint.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •