Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Silver
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3,063
    Post Thanks / Like

    Default Experiencing issues with logging in function....

    Help is urgently requested please. I can usually log in without any problem however when I move from one thread to another or even on occasion from one page to another (in the same thread) I am unceremoniously ejected. Then my attempts to log back in are unsuccessful. At this rate I'll never get to 500 posts..says she softly weeping. Svp any suggestions would be appreciated.
    BTW..greetings from the great white north.
    Hasta entonces.
    Gracias,
    Flyinroom

  2. #2
    Platinum
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    16,412
    Post Thanks / Like

    Default

    Not sure why this is happening. Be sure to check the "remember me" icon and that should keep you signed in no matter where you go in the threads/forums.

    What part of the great white north are you from? At this moment it show looks like the great white north here in Guelph

  3. #3
    Silver
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3,063
    Post Thanks / Like

    Default

    AnnaC.....Thanks for your quick response. I tried your suggestion about the "remember me" icon but unfortunately no such luck. Once I am ejected, the only way to log back on is to leave the site, return and start anew. Clearly there is some technical bug between me and drl.com..............what a drag. Maybe you have some resident technical experts in the house ?

    From your comment it sounds as though you may have had some snowfall in the recent past. Isn't that a little unusual for Guelph at this time of year ? I'm pretty sure (without going to my map) that you are quite a bit further south than I am and further west. From my window, it looks darn cool but not very white.....To my northwest I see the lights of the Oratory on the mountain. Any idea ?

    Thanks again AnnaC
    Hasta entonces,
    flyinroom

  4. #4
    Bronze
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    838
    Post Thanks / Like

    Default

    Try using other Browsers (such as Google Chrome, Firefox, or Safari) and see if you experience the same issues.

  5. #5
    Silver
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3,063
    Post Thanks / Like

    Default

    I'm not looking for a response here....This is a test.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •