Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Gold
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8,908
    Post Thanks / Like

    Default Message DR1 is unavailable

    Anyone been getting that message last couple days (april 29 2014)

  2. #2
    Gold
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    8,968
    Post Thanks / Like

    Default

    Not me....

  3. #3
    Silver
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2,130
    Post Thanks / Like

    Default

    nope. not here

  4. #4
    Platinum
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    16,412
    Post Thanks / Like

    Default

    nope, sometimes it's your browser

  5. #5
    Gold
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8,908
    Post Thanks / Like

    Default

    Guess it must be me

  6. #6
    Regular
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    373
    Post Thanks / Like

    Default

    It happens to me sometimes with Internet Explorer for DR1 and several other sites. I hate IE, but some of my web-based VPNs only work on IE. Anyway, the fix for me is always in IE to click tools>Internet options. Go to the advanced tab and then click the reset button. Unfortunately it will undo some of your custom settings if you have any so you'll have to reset them afterwards.

  7. #7
    Gold
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8,908
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by cjp2010 View Post
    It happens to me sometimes with Internet Explorer for DR1 and several other sites. I hate IE, but some of my web-based VPNs only work on IE. Anyway, the fix for me is always in IE to click tools>Internet options. Go to the advanced tab and then click the reset button. Unfortunately it will undo some of your custom settings if you have any so you'll have to reset them afterwards.
    I thought it might be IE but switched to Google and got same message Maybe my provider?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •