Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    Platinum
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    16,393
    Post Thanks / Like

    Default Posting problems on DR1

    Just recently I get the following message from my browser when trying to post:

    Warning: require_once([path]/includes/functions_autotagger.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/class_dm_threadpost.php(1354) : eval()'d code on line 5

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/dr1/public_html/forums/includes/functions_autotagger.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dr1/public_html/forums/includes/class_dm_threadpost.php(1354) : eval()'d code on line 5


    I'm using IE7 and never have had this message before, is it my system or DR1? By the way it seems to post the message even though the error message comes up.

  2. #2
    Platinum
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    16,409
    Post Thanks / Like

    Default

    I've had the same message twice today when I sign in to delete spam.

    When I check the post was deleted so not sure what is happening

    Warning: require_once([path]/includes/functions_autotagger.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/class_dm_threadpost.php(1354) : eval()'d code on line 5

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/dr1/public_html/forums/includes/functions_autotagger.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dr1/public_html/forums/includes/class_dm_threadpost.php(1354) : eval()'d code on line 5

  3. #3
    Bronze
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,665
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by Chip View Post
    Just recently I get the following message from my browser when trying to post:

    Warning: require_once([path]/includes/functions_autotagger.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/class_dm_threadpost.php(1354) : eval()'d code on line 5

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/dr1/public_html/forums/includes/functions_autotagger.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dr1/public_html/forums/includes/class_dm_threadpost.php(1354) : eval()'d code on line 5

    I'm using IE7 and never have had this message before, is it my system or DR1? By the way it seems to post the message even though the error message comes up.
    It must be DR1, because it happened to me twice.

  4. #4
    Silver
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2,826
    Post Thanks / Like

    Default

    It happened to me two or three times, after posting a comment. Each time the comment was posted correctly, but I wondered what was happening "behind" the scenes

  5. #5
    Gold
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    9,419
    Post Thanks / Like

    Default

    I got that last night but it never occurred to me to post about it. Just have 2 windows up with DR1 on them & then you can check if the post got posted. Mine did last night, so it clearly isn't affecting functioning - just makes you think it is. Maybe result of new upgrade?

  6. #6
    Bronze
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,665
    Post Thanks / Like

    Default

    Now it happens everytime you post.

  7. #7
    Regular
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    417
    Post Thanks / Like

    Default

    It has happened to me twice today but each time the post did appear in the thread

  8. #8
    Platinum
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    16,409
    Post Thanks / Like

    Default

    Testing testing

    Ok so in posting I get the message saying thank you for posting will be now be......

    previously a quick post was exactly that with no message pop up. The cyber alians are here

  9. #9
    Bronze
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,665
    Post Thanks / Like

    Default

    If you post using the ""Post Quick Reply"" below it won't show the error message.

  10. #10
    Platinum
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    16,409
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by Ezequiel View Post
    If you post using the ""Post Quick Reply"" below it won't show the error message.

    It did when I tried to edit my spelling

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •